Om RC BetonRC Beton

Virksomheden blev grundlagt i 1938 under navnet Rødkærsbro Cementvarefabrik A/S og har dermed over 75 års erfaring med betonvarer. I dag lyder navnet RC Beton, og vores hovedsæde er stadig i Rødkærsbro.

Som årene er gået har RC Beton udvidet med flere fabrikker. Ud over fabrikken i Rødkærsbro har vi 2 fabrikker i Aars, og på Sjælland har vi fabrik i Karlshøj.

RC Beton er en gammel familieejet virksomhed, og værdierne fra dengang hænger stadig ved. Det er vigtigt for os at være en pålidelig leverandør, og vi vil gerne være kendt for god service, at producere kvalitetsprodukter og at overholde levering til tiden.
RC Beton er i dag ejet af CRH DENMARK A/S, som er en del af den verdens omspændende CRH koncern.

Vores produktionsapparater udskiftes og udvikles løbende, så vi hele tiden er på højde med de forventede kvalitets- og miljøkrav. Vi er naturligvis certificerede efter meget skrappe standarder, så du er altid sikret produkter i højeste kvalitet fra RC Beton.

Vores rådgivere og konsulenter har mange års erfaring indenfor faget. Vi lægger stor vægt på dialog med vores kunder og står gerne til rådighed og vejledning ved både store og små projekter.

Bemærk at RC Beton ikke har salg direkte til private. Du skal derfor som privatperson købe vores produkter hos din lokale tømmerhandel eller byggemarked.

Kontakt os på 86 65 80 55 eller send en mail til: tilbud@rc.dk