Reklamation

Vi bestræber os på altid at levere et kvalitetsprodukt, der lever op til alle standarder og kundernes forventninger. Skulle du mod forventning opleve et problem med vores produkter, som giver anledning til at reklamere over dele eller hele din ordre, skal du anvende formularen på denne side.

Inden du indsender formularen vil vi bede dig gennemgå nedenstående liste. Listen indeholder de emner vi oplever flest reklamationer på som ikke er erstatningsberettiget.

Hvidt slør eller udtræk på belægning, fliser eller støttemur

Kalkudfældninger viser sig som hvide aftegninger på betonoverfladen. Kalkudfældningen er en naturlig del af betonens hærdeproces og skader ikke betonen. Kalkudfældninger anses ikke for at være en fejl ved produktet og er ikke erstatningsberettiget.

Dansk Beton har udgivet en folder om kalkudfældninger som kan hentes HER.

Kalkudfaeldning
Farveforskel

Beton er et naturligt og levende materiale, hvor den endelige farvenuance afhænger af mange faktorer.

Det er derfor vigtigt, at der ved nedlægning af stenene tages sten fra flere paller samtidig. Dette skal gøres for at udligne en evt. forskel i farvenuancerne, nedenstående billede illustrerer normalt fremkomne farveforskelle.

Farveforskel anses ikke for at være et produktfejl og er derfor ikke erstatningsberettiget.

Du kan læse mere om overflader på betonsten og fliser HER.

Farveforskel
Belægningssten, fliser eller støttemur passer ikke i mål

Fliser og belægningssten skal lægges efter de anbefalede modulmål. Modulmålene tager højde for tolerancer på stenen.

Størrelsesforskelle på belægningssten og fliser, skyldes ofte at der ikke er indregnet den korrekte fugebredde ved lægning. Alle fliser og belægningssten skal lægges med en korrekt fugebredde på 1-5 mm, således at flisen får det rette modulmål.

Skyldes reklamationen problemer med størrelsen på belægningsstenen og fliserne, skal det først kontrolleres om den største afvigelse holder sig inden for de deklarerede værdier.
Du bedes derfor kontrollere om der er anvendt den korrekte fugeafstand og modulmål for fliserne. Hvis der ikke er lavet korrekt fugeafstand ved lægning af fliser og belægning, er dette ikke reklamationsberettiget.
Du kan læse mere om nedlægning af belægningssten HER.

Modulmaal
Formular

Indtast venligst oplysninger om din reklamation i nedenstående formular.

Dine personoplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil kun blive delt med tredjepart i det omfang det er nødvendig for behandlingen af din reklamation.
RC Beton A/S gemmer dine oplysninger i op til 10 år.

FORHANDLER/ENTREPRENØR

* Firmanavn
CVR
* Kontakt person
* Mail
* Telefon (Hovednummer)
Telefon (Direkte)
Telefon (Mobil)

SLUTBRUGER (Leveringsadresse)

* Navn
Mail
* Telefon
* Adresse
* Postnummer
* By

Reklamation

* Produkttype
* Mængde
* Følgeseddelsnummer
Projekt/ordrenummer
* Beskrivelse

BILLEDER*